TARIEVEN

Tarieven

Begeleiding voor de vrouw, aandacht voor jou

Psychosociale hulpverlening o.b.v. coaching, counseling en conflictbemiddeling

Wat kost het eigenlijk?

Per 1 maart 2021 is mijn praktijk Mata Hari Coaching op basis van haar deskundigheid ingedeeld in de Vakgroep Psychosociaal en Maatschappelijk werk ( VPMW) en ben ik in het bezit van de AGB Code 90069655.

Dit betekent dat de indivividuele gesprekken, de on-line gespreken én het behandeltraject van Mata Hari Coaching in aanmerking komt voor vergoeding van de Zorgverzekeraar.

Mata Hari Coaching is daarbij niet BTW plichtig. 

Mata Hari Coaching is aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg  (NFG). Deze Federatie garandeert kwaliteit in (psychosociale) hulpverlening. De tarieven van de aangeboden psychosociale hulpverlening, coaching en counseling zijn dienovereenkomstig en als volgt gespecificeerd: 

Tarieven gespecificeerd:

Gratis kennismakingsgesprek

Mata Hari biedt de gelegenheid tot een gratis kennismakingsgesprek. Wie ben jij en wat biedt Mata Hari? In dit gesprek kunnen we geheel vrijblijvend kennis maken. Na dit gesprek weet je wie ik ben, of we een klik hebben en of dit behandeltraject bij jou past of niet. 

Individuele gesprekken

Een individueel gesprek van 1,5 uur kost € 80,00 en wordt door de meeste Zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed.

Mata Hari Coaching is niet BTW plichtig

Behandeltraject van 5 gesprekken

Het behandeltraject is een specifiek traject van 5 gesprekken van anderhalf uur. Het is gebaseerd op coaching, counseling en conflictbemiddeling.
Na 5 gesprekken ben je in het bezit van het nodige inzicht, de nodige kennis en heb je handvaten om weer verder te kunnen.

De totaal prijs voor dit traject is € 350,00  ( € 70,00 per gesprek van anderhalf uur) en wordt gedeeltelijk vergoed door de Zorgverzekering!
Voor vrijblijvende informatie kan je het contactformulier invullen of bellen via 06-51712575

Mocht je na dit behandeltraject nog verder willen gaan in gesprek, dan is er de mogelijkheid om opnieuw een afspraak te maken voor één of meerdere gesprekken, afhankelijk van je eigen wens.

Een eventuele nieuwe afspraak na het hebben doorlopen van het traject  is € 80,00 per gesprek van anderhalf uur.

 

 

Behandeltraject Online

Bij Mata Hari kan je ook on-line behandeltrajecten via ZOOM volgen.  Ook hier gaat het om een behandeltraject van 5  gesprekken on-line te volgen. Het tarief voor een traject van 5 gesprekken is in totaal € 300,00

Thuisbezoeken tegen eenzaamheid

In alle drukte hebben we soms weinig tijd voor de ander. MATA HARI  is geïnteresseerd in het verhaal van jou en verleent vanuit die visie de service om aan huis te komen voor het geven van persoonlijke aandacht en het bieden van een luisterend oor.
Het is ook mogelijk om in overleg een langduriger traject samen te stellen van een aantal huisbezoeken in combinatie met telefonisch contact. De kosten hiervoor kunnen in overleg worden bepaald en zijn afhankelijk van de persoonlijke wensen en de persoonlijke situatie.  

Voor meer informatie kan je mij bellen via 06-51712575. Je mag ook het contactformulier invullen dan bel of mail ik je terug. 

Mata Hari Astrologie Consulten

Een Astrologie Consult van 1,5 uur op basis van je persoonlijke horoscoop kost € 85,00
(Dit wordt niet door de verzekering vergoed). Informeer vrijblijvend via het aanmeldingsformulier op de site of neem contact met me op via 06-51712575

Persoonlijke horoscoop (schriftelijk)

Een uitgebreide Persoonlijke Horoscoop (karakteranalyse) schriftelijk uitgewerkt en per post naar je toe gestuurd, kost € 65,00

Astrologie presentatie/lezing

Mata Hari Coaching verzorgt lezingen en presentaties over Astrologie. Informatief maar vooral leuk en gezellig in groepsverband. Voor een informatieve avond op locatie zijn de kosten rond de € 100,00 E.e.a. afhankelijk van persoonlijke wensen. 

“Bij elke stap die je zet om DICHTER BIJ JEZELF te komen zal het leven meer BETEKENIS krijgen en zal het WAARDEVOLLER worden. ”