Yvonne

Yvonne

Even voorstellen…

Yvonne de Boer-Verweij

Yvonne

Ik ben Yvonne de Boer-Verweij, Psychosociaal Therapeute en ik woon in Berkel-Enschot. Ik ben getrouwd met Andries de Boer en samen hebben wij een zoon en een dochter. Van kinds af aan heb ik interesse in de mens en zijn motivaties. Ik heb mij vaak afgevraagd waarom iemand doet zoals hij/zij doet, waar iemand door wordt gedreven en waar iemand door wordt beïnvloed. Is het karakter, opvoeding, cultuur of lotsbestemming? Nog meer heb ik mij vaak afgevraagd wie de mens eigenlijk in essentie is en in hoeverre de mens zichzelf kan blijven wanneer deze door omgevingsfactoren wordt beïnvloed.

Deze blijvende interesse in de mens en zijn essentie heeft ertoe geleid dat ik een opleiding tot Astrologe ben gaan volgen, workshops en cursussen heb gevolgd met betrekking tot (zelf) bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en uiteindelijk een HBO- opleiding tot psychosociaal hulpverleenster ben gaan doen (Stressmanagement coaching, counseling en conflictbemiddeling). Hieruit is vervolgens mijn praktijk “Mata Hari ” ontstaan.

Mijn persoonlijke link met Mata-Hari.

Ik ben opgegroeid in Friesland, waar ik net als Mata Hari, in Sneek heb gewoond. Ik heb veel gereisd in mijn privé leven en voor mijn werk en ik houd (net als Margaretha Zelle/ Mata-Hari) van vrijheid en van andere landen en culturen.  Ik houd van kunst – dansen en zingen in het bijzonder- , van muziek en van schrijven. Vanaf mijn jonge jaren heb ik veel meegemaakt, heb ik veel onzekerheden gekend en heb ik veel verdriet gehad. Ik heb ooit overwogen om uit het leven te stappen. Meerdere keren in mijn leven heb ik mijzelf (net als haar) opnieuw weten uit te vinden zodat ik uiteindelijk ook een mooi leven heb kunnen opbouwen, vol in de zon en in aanwezigheid van mijn man en onze kinderen. Dit in tegenstelling tot Mata-Hari. Haar zoon stierf kort na zijn geboorte, haar huwelijk was een hel. Ze verloor het geloof in de liefde. Iets wat misschien net het verschil heeft gemaakt .

Opleidingen

• Stressmanagement CCC – HBO Bachelor (SNRO gecertificeerd)
• Vrouw bewustzijn
• Zelfreflectie

Ervaring

• Emotionele Supportgever Stichting ES
• Client Support (Trubendorffer Verslavingszorg).

“To be or not to be, that’s the question of life ”