Wat doet MATA HARI

Begeleiding voor de vrouw, aandacht voor jou

Wat doet MATA HARI

Het Behandeltraject van 5 gesprekken

Op basis van de 3 C’s

Coaching

Binnen het behandeltraject begeleid ik je met datgene waar je mee bezig bent in je leven en wat je graag wilt bereiken.  Het gaat hier om een praktische en taakgerichte begeleiding. Waar wil je naartoe, wat kan je het beste doen om daar te komen en wat heb je hiervoor nodig?  Dit noemen we coaching.

Counseling

Binnen het behandeltraject begeleid ik je in het proces om jezelf te worden en de conflicten op te lossen die je hierbij tegenkomt. Eventuele blinde vlekken, belemmerende overtuigingen en disfunctionele patronen kunnen hierbij naar voren komen. Dit noemen we counseling.  Counseling gaat verder dan coachen en gaat dieper in op de problematiek.

Conflictbemiddeling

Binnen het behandeltraject begeleid ik je met het oplossen van conflicten in jezelf wanneer  je in gevecht/conflict bent met jezelf over wie je bent of wanneer je in conflict bent met je omgeving en strijd hebt met anderen. Dit noemen we conflictbemiddeling.  Conflictbemiddeling helpt je om tot een (onderlinge) oplossing te komen.

 

Wat biedt Mata Hari (overzicht):

Kennismakingsgesprek

Mata Hari biedt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te gaan. Hierbij kunnen wij elkaar leren kennen. Past het behandeltraject bij jouw wensen en hebben wij een klik? Na dit gesprek ben je vrij om te kiezen of je verder wilt gaan met een behandeltraject. 

Behandeltraject op basis van Coaching, Counseling en Conflictbemiddeling

Het behandeltraject is een specifiek traject van 5 gesprekken van een anderhalf uur. Het is gebaseerd op coaching, counseling en conflictbemiddeling. Na 5 gesprekken, ben je in het bezit van het nodige inzicht, de nodige kennis en heb je de handvaten om weer verder te kunnen.

Mocht je na het traject verder willen gaan in gesprek, dan is er de mogelijkheid om opnieuw een afspraak te maken voor één of meerdere gesprekken, afhankelijk van je eigen wens.

 

Behandeltraject Online

Bij Mata Hari kan je het behandeltraject (op basis van coaching, counseling en conflictbemiddeling) ook on-line volgen. Dit kan via ZOOM.

Thuisbezoeken tegen eenzaamheid

In alle drukte hebben we soms weinig tijd voor de ander. MATA HARI  is geïnteresseerd in jouw verhaal en verleent vanuit die visie de service om aan huis te komen voor het geven van persoonlijke aandacht en het bieden van een luisterend oor.

De service is op basis van vrijwilligerswerk en er zijn daarom géén kosten aan verbonden. 

Het is ook mogelijk om in overleg een langduriger traject samen te stellen van een aantal huisbezoeken in combinatie met telefonisch contact. Voor meer informatie kan je mij bellen via 06-51712575. Je mag ook het contactformulier invullen dan bel of mail ik je terug. 

Mata Hari Kort Consult

Voor iedereen een enkel gesprek om weer op het goede spoor te komen.

Elke donderdag ben je welkom voor het Mata Hari consult. Tijdens dit ene uur is het mogelijk om een probleem neer te leggen, een vraag te stellen of gewoon een gezellig gesprek aan te gaan. Na dit gesprek, voel je je weer beter en heb je weer helder voor ogen hoe je verder wilt.

Deze sessie wordt elke donderdag gehouden in Ons Konings Oord in Berkel-Enschot en is geheel gratis.

Graag van tevoren een tijd reserveren. 

Mata Hari Astrologie Consulten

Mata Hari biedt Astrologie consulten. Wie ben jij en wat is jouw doel in het leven volgens je persoonlijke horoscoop.  Waar ben je naar op zoek, waar loop je tegen aan en wat houdt je tegen om te bereiken wat je wil? Op basis van jouw persoonlijke horoscoop schets ik een algemeen beeld van je temperament en je karakter. De focus hierbij ligt op hoe jij het leven bij voorkeur benadert en waar je potentieel en je talenten liggen. Ook de eventuele valkuilen en tegenstrijdigheden komen hierbij aan bod. Het is een consult van 1,5 uur waarbij je ruim de tijd hebt om diverse vragen te stellen.

Interesse gewekt?  Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek!

Interesse gewekt?
Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek!

Interesse gewekt?

Je bent altijd welkom voor een kennismakingsgesprek

Contact

Yvonne de Boer
Ruivenhof 7
5056 NJ Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg
06-51712575
info@mata-hari-coaching.nl